Pitanje:
Kako mogu izraditi Lego pištolj ljudske razmjere?
jfyelle
2011-10-27 21:59:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Želio bih izraditi Lego projektilsko oružje. Postoje li dostupni dizajni? Može li se napraviti magazin za municiju i mehanizam za samopretovarivanje? Trebam li koristiti gumene trake kao streljivo ili postoje dizajni koji pale Lego kockice?

Ispucat ćete oko!
Tri odgovori:
#1
+14
oezi
2011-10-28 13:53:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dostupne su neke knjige koje uključuju upute za izgradnju (nisam vlasnik ni jedne od njih, ali odabrao bih najnoviju):

da biste odgovorili na svoje pitanje o časopisima / mehanizmima za ponovno učitavanje: pogledajte ovaj youtube-video koji detaljno prikazuje takav mehanizam (iako je malo teško uočiti detalje).

uz to, knjiga o LEGO Technic Simple Mechanics mogla bi vam biti zanimljiva i ako želite isprobati izradu vlastitog pištolja, umjesto da samo "kopirate" iz detaljne upute.

Izašao je novi: "[Knjiga o BrickGunu] (http://www.brickgun.com/)" - pogledajte [ovu recenziju na Bricksetu] (http://www.brickset.com/news/article/?ID = 6566)
#2
+6
Joubarc
2011-10-27 22:36:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Knjiga " Zabranjeni LEGO" ima neke, a možda ćete htjeti provjeriti i YouTube na tu temu

Posjedujem ovu knjigu i prilično je zastarjela. Rijetka je nalazna kutija za baterije od 9 V s dva prekidača potrebna za napajanje 'pištolja'. Posljednji je put prodan u sklopu 4094 [Motor Movers] (http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?S=4094-1) postavljenog 2003. godine
Također je vrijedno spomenuti da je model zahtijevao modificirane i ne-Lego komade, tako da nije bio u potpunosti izgrađen od cigle. Youtube je dobro mjesto za traženje inspiracije.
#3
+6
Olantigh
2013-02-27 18:51:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Postoji knjiga pod nazivom " LEGO teško oružje" Jacka Streata, koju objavljuje No Starch Press, a na Amazonu je možete kupiti za oko 15 funti.Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 3.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...