Pitanje:
Postoji li nešto poput "generatora recepata" za LEGO modele?
Umber Ferrule
2011-10-26 02:21:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Za mene je većina zabave LEGO igračaka stvaranje novih stvari iz uputa. Obnova stvari može biti zabavna, ali ako znam da imam određene cigle (ili čak skupove), postoji li mjesto za njihovo upoređivanje sa sadržajem drugih konstrukcija / setova (službenih ili na neki drugi način)?

Volio bih raditi na tom algoritmu.
Dva odgovori:
#1
+47
Ambo100
2011-11-04 00:13:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Da, postoji! Rebrickable.com u potpunosti je posvećen tome. Možete uštedjeti vrijeme i uvesti svoju LEGO kolekciju s Brickset.com (ako imate račun). Web stranica će zatim tražiti druge skupove i MOC-ove koje možete izgraditi od cigli u svojoj kolekciji.

Rebrickable search interface

#2
+14
Joubarc
2011-10-26 18:13:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ako želite znati možete li izraditi određeni skup pomoću dijelova koje imate, možete pogledati popise skupova na Peeron ili BrickLink

Možete čak i unijeti popis vlastitih dijelova na Peeron i zatražiti da ga provjeri u odnosu na postojeće skupove, dajući vam na taj način na znanje što možete izraditi ili što trebate kupiti za izradu željenog seta. p>Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 3.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...