Pitanje:
Što mogu učiniti da popravim svoje minifigure olabavljenog zgloba vrata / glave?
jfyelle
2011-10-27 22:05:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Na svojim minifigurama imam niz opuštenih zglobova vrata. Kako ih mogu popraviti? Imate li prijedloga?

Super ljepilo. Jamčim da vaše minifigure više nikada neće otpasti. A ako to učine, platit ću vam -100 000 USD.
-1
Pa, onda, uvijek postoji metoda "zataknite vrat u vatru, a zatim ga uklonite i stavite glavu na jako brzo".
To je grozno!
Odbacite ih (mogu vam dati svoju adresu) i kupite nove.
prije nego što se pretvori u trollfest, testirat ću tekućim papirom i obavijestiti vas hoću li vam svoje torze poslati poštom.
Tri odgovori:
#1
+13
Erik Olson
2011-10-27 22:38:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

U stara vremena minifigure su imale mrlju na vratu. Ne znam je li to bilo u tu svrhu, ali s vremenom bi se istrošilo. Možete ojačati lak za nokte ili akril na vratu kako biste ojačali tu vezu. Prije nanošenja razrijedite akril (koristite vodu).

Ovo je najvjerojatnije bolje rješenje od tekućeg papira (pretpostavljam pregust)
Lak boje bio je zasigurno u svrhu poravnavanja, tako da su strojevi koji su dodavali krakove znali koja je strana sprijeda. Ali u svakom slučaju, dodavanje malog sloja boje (možda će raditi i korektor tekućine) uistinu bi trebalo učiniti trik.
#2
+4
Yog Sothoth
2012-08-03 08:16:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nemojte nikome reći, ali ja sam superljepilom koji se četka stavljam tanak sloj na stražnji dio vrata. Tada ga pustim da se potpuno osuši i fino se uhvati za glavu. Na kraju će se istrošiti. Jeftiniji je od laka za nokte i vrlo ga je teško vidjeti.

#3
  0
AtlasEntity
2019-07-12 21:01:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Preporučio bih da nabavim prozirni lak za nokte i njime premažem iglu ili rupu. Ovo sam učinio ranije i stvarno djeluje. Manji zastoj je da je potrebno 5 minuta da se prirodno osuši, odnosno 2 minute ako nanesete co2 (udahnite na njemu ili ga osušite fenom dok se ne osuši kako bi se vrijeme čekanja smanjilo na 2 minute). Napravio sam to na Kaiju i to dobro funkcionira.Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 3.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...