Pitanje:
Trži li Lego setove koji su dizajnirani od obožavatelja?
Erik Olson
2011-10-28 03:06:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Moj {sin, kćer} je na LEGO kutiji pročitao da je set dizajnirao LEGO fan. To je nevjerojatno! Je li to uobičajeno i kako moj {sin, kćer} ulazi u to?

Koje su setove do sada dizajnirali obožavatelji?

Koji je broj proizvoda na kutiji?
Možete koristiti "[potomci] (http://en.wikipedia.org/wiki/Offspring)"
@Joubarc: U iskušenju sam da to ubacim u svoju novostečenu privilegiju uređivanja.
Ako to učinite, više neću imati setove. (patke)
Pet odgovori:
#1
+14
Joubarc
2011-10-28 10:10:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uz već spomenutu Kovačnicu i tri prva tvornička kompleta LEGO ( 5524 - Zračna luka, 5525 - Zabavni park i 5526 - Skyline, kombinirano od 10 prijava pobjednika na natjecanju), navijači su dizajnirali sljedeće setove:

Također, morate imati na umu da granica između istaknutog AFOL-a i LEGO dizajnera postaje vrlo tanka, a neki su je prešli (Pierre Normandin, na primjer). Kao takvi, ne može li se reći da skupove koje oni dizajniraju sada stvaraju obožavatelji? Dizajneri su obožavatelji sami za sebe!

Također, osim obožavatelja koji su postali dizajneri, LEGO s vremena na vrijeme i navijače poziva na radionice. Njihov utjecaj na 10194 - Smaragdna noć, na primjer, očit je, samo ako oni forsiraju LEGO da napravi velike kotače vlakova.

Dakle, linija između ventilatora i dizajnera je mutna i to je na bolje.

Upravo sam se sjetio Jamesa Mathisa '[10025 - Santa Fe Cars I] (http://peeron.com/inv/sets/10025-1) i [10022 - Santa Fe Cars II] (http://peeron.com/inv / kompleti / 10022-1) još dva kompleta dizajnirana ventilatorom.
Tačno, zaboravio sam na ovo, dodat ću ih, hvala.
Kovačnica !!! To mi je nedostajalo.
#2
+10
LegoSonicBoy
2011-10-28 03:16:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ako se dobro sjećam, započelo je 2007. godine LEGO-ovom inicijativom pod nazivom LEGO Factory, gdje su obožavatelji pozvani na natjecanje u dizajniranju modela pomoću LEGO Digital Designera. Pobjednici bi tada svoje unose unijeli u prve komercijalne LEGO setove dizajnirane od strane obožavatelja.

Danas LEGO Factory zamjenjuje Design by Me. Slijedi sličan koncept, osim ne u natjecateljskom, već u osobnom smislu. To znači da vi ili vaše dijete možete pomoću LDD-a dizajnirati set, podijeliti ga, pa čak i stvoriti prilagođenu ilustraciju za njega i poslati ga točno na vaša vrata, baš kao da ste naručili set iz same LEGO internetske trgovine. / p>

Vjerujem da je bilo prethodnih događaja koji su rezultirali marketinškim kreacijama i masovnom proizvodnjom kreacija obožavatelja, ali modeli stvoreni u tvorničkom natječaju i inicijativi Design by Me nisu masovna proizvodnja.

Što se tiče toga koje su serijske serije masovno izrađivali do sada, znam da ih ima nekoliko (vjerujem nekoliko građevinskih / arhitektonskih kompleta), ali trenutno se ne mogu sjetiti njihovih imena ili brojeva proizvoda.
#3
+5
Kramii
2011-10-28 08:41:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Set 3739 Blacksmith Shop stvorio je Daniel Siskind, obožavatelj za odrasle, a Lego ga je plasirao na tržište 2002. godine. Bio je prvi u seriji My Own Creation.

#4
+3
Tim
2011-11-02 14:39:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lego Cusoo web je mjesto na koje možete prenijeti slike svojih kreacija, a ako dobiju dovoljno sljedbenika, glasova, Lego ih može pretvoriti u službeni set. (Trenutni zahtjev je 10 tisuća glasova) Prvi masovno proizvedeni model bio je Shinkai 6500. Do danas je objavljeno još nekoliko modela, uključujući satelit Hayabusa, Minecraft set, Povratak u budućnost i rover Mars Curiosity. narudžba)

  • Shinkai 6500
    #001 Shinkai 6500
#5
+1
JW8
2011-11-02 04:09:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lego Design byMe program nudi mogućnost dizajniranja, izrade i kupnje prilagođenih Lego setova pomoću softvera Lego Digital Designer.

Glavni program Design By Me gasi se 16. siječnja 2012. očito: http://toysnbricks.com/lego-design-by-me-closes-on-january-16-2012/ Početna stranica DbM-a to također najavljuje na Trenutak.
Šteta ... te bilješke nije bilo na stranici DbM prošli tjedan. Uz sreću, Lego će poboljšati koncept i vratiti se s boljom ponudom.
Ne, najava je bila u skladu s "Djeci je bilo prekomplicirano za upotrebu. Predlažemo da koristite Pick A Brick ili našu uslugu" Hero Factory Recon ". Ako to popravite, preskupo će to postati: "(


Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 3.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...