Pitanje:
Prodaje li tvrtka LEGO kante za organizaciju LEGO opeke?
Keen
2011-10-26 23:25:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mogući duplikat:
Koje su neke mogućnosti pohrane?

Postoje li službene LEGO cigle za pohranu i dostupni kanti za organizaciju? Ako ne, koje onda dobre mogućnosti treće strane postoje? Želim prijeći sa toga da imam velike plastične kutije napunjene LEGO kockicama koje zahtijevaju da kopam i da na brz način pristupim određenim kockicama koje su mi potrebne prilikom gradnje.

Ovo su najbolji spremnici koje sam koristio: http://www.harborfreight.com/24-divider-storage-container-94458.html - Izvlačne kante mogu biti gnjavaža kada želite pojedinačni komad kakav želite morati potražiti.
@Pubby8 Molimo dodajte to kao odgovor.
[Slično pitanje?] (Http://bricks.stackexchange.com/questions/122/what-are-some-storage-options)
@daviesgeek Da, zaključio bih svoje pitanje kao glupost.
Jedan odgovor:
#1
+12
Joubarc
2011-10-26 23:41:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tvrtka LEGO doista redovito izdaje rješenja za pohranu. Možda su izvrsni za djecu (najnovija su u obliku cigle), ali priznajmo, za ozbiljne obožavatelje uglavnom su besmislena. I skupo.

Ovisno o veličini vaše zbirke i načinu sortiranja (što je druga rasprava, ali ne zaboravite prvo sortirati po obrascu, a ne po boji), morat ćete se prebaciti na to it-it -sebe police za odlaganje (one s puno plastičnih ladica) ili što već želite. Ako upotrebljavate ladice, provjerite jesu li prozirne ili na sebi imajte naljepnicu sa slikom dijela. (Dizajneri LEGOlanda lijepe jedan primjerak stvarnog dijela).

Neki ljudi samo kupe prozirne kutije, pokušaju pronaći trgovinu koja ih prodaje na veliko (npr. Po 100 komada), pitajte ugostitelja gdje ga pronalazi njegov na primjer.

Ionako će trebati eksperimentirati, zato nemojte kupovati previše skupe stvari prije nego što budete sigurni da je to pravo za vas.

Imate li prijedloga za maloprodaje u Velikoj Britaniji?
Čini se da AKRO ima [vrstu spremnika] (http://www.akro.co.uk/plastic_takeaway_containers- (9766) .php) Imao sam na umu, ali to je tek nakon pet minuta guglanja, ne živim u Ujedinjeno Kraljevstvo.
Ovi prozirni plastični AKRO spremnici obično se koriste u UK za poneti! Nikad prije nisam pomislio da ih koristim za ovo.


Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 3.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...