Pitanje:
Kako mogu izraditi prilagođeno LEGO pakiranje?
HaydenStudios
2011-10-30 20:51:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kako mogu ispisati visokokvalitetnu prilagođenu ambalažu za izrađeni model?

Svjestan sam DesignByMe. Ali kao što mnogi od vas znaju, dijelovi za to su ograničeni, kao i mogućnosti izrade vlastite kutije.

Ako imam šest slika koje mogu primijeniti na svako lice, za koje tehnike mogu koristiti dobivanje slika na stvarnoj kutiji, a gdje preporučate nabavku kutije najsličnije onima koje prodaje LEGO?

Tiskarske tvrtke bile bi vam najbolja opklada, premda ih neće objaviti puno pojedinačno.
Budući da ste spomenuli DesignByMe - Morali biste znati da LEGO ukida taj program 16. siječnja 2012., pa ako ga želite iskoristiti, imate samo 10 dana od sada. http://designbyme.lego.com/en-us/FAQ/default.aspx
Dva odgovori:
#1
+7
Joubarc
2011-10-31 01:04:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Možda potraga za dizajnom prilagođenog okvira, iako sumnjam da bi i oni napravili male količine. Ipak, izgledalo bi vrlo profesionalno.

Ono što sam vidio kako obožavatelji prodaju prilagođene setove rade pomoću jednostavnih bijelih kutija s naljepnicama. Obično kupce ionako više zanima sadržaj. Ispis naljepnica ne bi trebao predstavljati problem (kao što će se staviti na karton jednostavnim inkjet-stick naljepnicama), a pretpostavljam da obične bijele kutije ne bi trebalo biti previše teško pronaći.

naknadno bi bilo ispisati vaše slike na kartonu koji možete sami saviti, ali tada ćete trebati dobro razmisliti o postavljanju slika. Ako je karton tanak, možete ga koristiti kao vanjsku ljusku za unutarnju bijelu kutiju koja bi bila čvršća. Karton od 3 mm može biti pretjeran, ali to je općenita ideja.

#2
+4
Rory Alsop
2011-10-31 18:25:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Za rođendan našeg glavnog pjevača, njegova je sestra kreirala ovaj lego komplet Metaltech lego koji se isporučio u dvije kutije, jednu za bend, jednu za ... dodatak. Sve u svojim vrećicama.

Slike je ispisala na uobičajeni papir, a zatim ih zalijepila na tanke kartonske kutije.

Izašle su apsolutno sjajno - slobodno usporedite sa stvarima na www. .metaltech.me

Hvala, i ovo je vrlo dobar odgovor. Nisam siguran hoću li ovo ipak promijeniti u prihvaćeni odgovor ...


Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 3.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...