Pitanje:
Što se nalazi unutar cigle "element težine"?
Pubby
2011-10-26 03:28:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Posjedujem nekoliko cigli koje sadrže uteg unutar njih. 52g prema Legou.

Što se točno nalazi u tim ciglama, što ih čini teškim?

Govorite li o tim [dijelovima lego utega] (http://en.bricker.ru/parts/73090a/)?
Tri odgovori:
#1
+36
pcantin
2011-11-02 05:34:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Napravio sam nezamislivo! ... Morao sam znati.

Otvorio sam jednu od svoje dvije ponderirane cigle. Jedan od dva kraja ima zalijepljenu kapu koju sam izrezao pomoću pomoćnog noža.

enter image description here

Komad metala koji sadrži gotovo se savršeno uklopio u šupljinu. Ne poznajem metale, ali on ima dugački bljesak. Evo izbliza:

enter image description here

Sad ga lijepim super ljepilom.

+1, zbog oštećenja LEGO kockice kako bi se dobio odgovor. Pretpostavljam da biste mogli vagati da biste utvrdili da je masa.
Otkad kvarenje LEGO kockice vrijedi +1? Heretik!
Logično je da bi to bili pocinčani čelik jer su se često koristili za uravnoteženje plutajućih čamaca (npr. 314, 4005, 4010, 4025, itd.) I s razlogom se moglo očekivati ​​da će se močiti i da rđa koja curi iz opeke izgleda čudno.
Doslovno sam dahtao kad sam ovo vidio.
Ne znam bih li za ovaj odgovor podržao točnost ili za rezanje lego kockica. Ovakva vrsta eksperimenta nikada ne bi prošla etičku ploču u mom kućanstvu.
Imam jednu koja se otvara sa strane otprilike ... zauvijek. I nisam upotrijebio nijedno nasilno sredstvo da bi otkrio svoju sjajnu nutrinu. Imajte na umu da se strana može zakvačiti natrag. Stoga sam uvijek mislio da je ovo trebalo otvoriti / zatvoriti ovaj spremnik.
To sam učinio sredinom 90-ih jer sam i ja to morao znati. Sad kad svi znamo, pitam se biste li ga mogli zamijeniti nečim još težim. Postoje li sigurni gušći metali koji nisu preskupi? Legura olova možda? Nešto manje od 2 grama nije toliko velika težina.
@l008com Idite na volfram. Gotovo dvostruko teže od olova bez opasnosti po zdravlje
#2
+12
oezi
2011-10-26 10:47:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Imao sam dvije ove opeke u crvenoj boji, jedna je slomljena (jedna bočna kapica je otpala): u njoj je samo komad pocinčanog željeza / čelika.

Moji su blokovi kupljeni otprilike Prije 19 godina, pa su možda u međuvremenu promijenili težinu na neki drugi / jeftiniji materijal, ali mislim da ne.

Čini se da je to točno. Učinit ću ono što je Zhaph rekao i testirati magnetom.
Nisam 100% siguran da je željezo / čelik, ali prilično izgleda, jer je pocinčan, što neće imati puno smisla za druge metale. Radujem se rezultatima testa s magnetima.
#3
+5
Joubarc
2011-10-26 10:01:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Prilično sam siguran da se radi o jednom ili dva komada željeza, ali trebao bih provjeriti s nekim tko ga je zapravo otvorio. Možete lako provjeriti radi li se o željeznom metalu ako privlači magnete.

Obojeni metali nisu magnetski ... pa nedostatak privlačnosti ne isključuje mogućnost korištenja metala;)
Doista, previše sam pojednostavio, pretpostavljam da ću to urediti. Ali magnetska privlačnost potvrdit će da je to željezni metal, a budući da sam bio prilično siguran da je željezo (kao [potvrđeno] (http://bricks.stackexchange.com/q / 159) by oezi), nisam se želio zamarati razmišljanjem o drugim metalima.
Lego magneti se na njih lijepe sasvim dobro. Za podizanje jedne cigle potrebna su dva magneta.


Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 3.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...