Pitanje:
Iz kojeg je BIONICLE seta potekla ova maska?
LegoSonicBoy
2011-10-28 04:33:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Upravo sam otkrio prilično bogatu zalihu polurijetkih maski Great Kanohi. Nikad nisam znao da sam ih sakupio! Svejedno, među njima je bila i ova prozirna prozirna Kaukau (Velika maska ​​za disanje vodom):

Ovu masku možete prepoznati u prozirno plavoj boji kao koji su nosili Toa Gali i neki Ga-Matoran (posebno Hahli) na Mata Nui-u.

Ali ono što me spotiče u vezi s ovom maskom jest činjenica da je nije plava; bezbojan je . Gledao sam u Peeronu, ali to ne navodi kao jednu od boja u kojima se dogodilo.

Zna li netko iz koje BIONICLE postavke je ova maska ​​možda došla?

Jedan odgovor:
#1
+10
LegoSonicBoy
2011-10-28 04:37:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pronašao sam odgovor dok sam pisao ovo pitanje, ali postavljam pitanje i odgovor samo za dibs na oznaci ;)

Stranica Peeron za onu masku koju sam upravo povezao navodi broj dijela kao 32571 . Pretražujem broj dijela i nailazim na stranicu Brickipedia za taj dio. Pomičući se prema dolje, pronalazim izvor:

Transparent:

Očito sam ovu masku pronašao zajedno s brojnim brončanim i srebrnim Great Kanohi maskama u jedan od onih paketa maski.

Zabavna činjenica: ovaj bezbojni Kaukau dizajnirao je da ga nosi Toa Kopaka, a možda i Ko-Matoran. Poznato je da je Toa ovu masku opremio u BIONICLE Chronicles 1: Tale of the Toa, ali nije potpuno jasno je li to dio kanona. Koliko znam, nema imena Ko-Matoran s ovom maskom.

Slobodno zadržite nadzor nad oznakom :-)


Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 3.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...