Pitanje:
Gdje se izrađuju LEGO dijelovi?
fredley
2011-10-26 20:44:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jesu li svi LEGO dijelovi izrađeni u jednoj tvornici ili postoji više tvornica? Gdje se nalazi / jesu? Ako ih je nekoliko, postoje li različite tvornice za različite dijelove / komplete ili sve tvornice proizvode sve dijelove?

Misliš, nije minirano?
Tri odgovori:
#1
+21
mikl
2011-10-26 20:49:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

LEGO oblikuje cigle u sljedećim pogonima: Billund u Danskoj, Nyíregyháza u Mađarskoj i Monterrey u Meksiku.

Osim toga, u Kladnu u Češkoj ima još jedan pogon koji se bavi bojanjem i pakiranjem nekih cigle proizvedene u Danskoj i Mađarskoj.

Sjedište u Danskoj je i dalje tamo gdje se događa većina R&D i razvoja proizvoda.

http://bricks.stackexchange.com/questions/49/are-lego-minifigs-arms-supposed-to-come-off/162#162 kaže da u Kini postoji i tvornica za određene stvari, pa ovaj odgovor nije cijela priča, ili je taj odgovor pogrešan ...
Magneti, olovke, satovi i slično proizvedeni su u Kini. Ti su dijelovi ponekad različita plastika od ostatka linije. Kolekcionarske minifigure također kažu Made in China.
Lego osim setova za gradnju ima mnogo proizvoda, uključujući, ali ne ograničavajući se na torbe, olovke, kostime, šalice itd. Stvarni setovi zgrada izrađuju se kako Mikl odgovara.
Vjerujem da su kolekcionarske minifigue proizvedene u Kini.
Prilično sam siguran da su to oni koji su se otimali tvrtki. Ako je dizajn figura sjajan, onda je to najvjerojatnije lažnjak. A trebali biste potražiti i Lego logotip.
#2
+2
Caleb
2012-01-22 11:54:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

National Geographic Channel ima seriju pod nazivom Ultimate Factories. Inače, epizoda koja je večeras emitirana govorila je o LEGO tvornici u Billundu. Emisija se također bavi LEGO proizvodnim procesom, razvojem proizvoda i distribucijskom mrežom. Ako želite znati više o tome gdje i kako se izrađuju LEGO dijelovi, ne biste mogli učiniti puno bolje od gledanja ove epizode. Siguran sam da će ga uskoro ponovo prikazati - provjerite svoje lokalne TV liste.

#3
-2
lojugyugyu
2012-01-20 16:53:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

LEGO je napravljen i napravljen je u brojnim zemljama. Danska, Mađarska, Švicarska, Švedska, Austrija, Poljska, Indonezija, Italija, Njemačka, Češka, Kina i Meksiko :)Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 3.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...